Știai că poți face multe cu o foaie?
Să obții o floare, un avion sau să ajuți la dezvoltarea copiilor?

Educația copiilor este iarăși unul din sectoarele care are mult de suferit în situația de criză actuală. Conform Institutului Român pentru Evaluare și Strategie (IRES), 32% dintre copii nu beneficiază de un dispozitiv individual și de acces la educație online, ceea ce necesită atenția noastră, a tuturor.

Riscul de marginalizare și discriminare socială a copiilor care nu reușesc să se adapteze cerințelor actuale în educație crește, iar lacunele educaționale se accentuează, consecințele observându-se de această dată cu mare întârziere, după revenirea în colectiv.

Susține eforturile Fundației YANA de a îmbunătăți calitatea vieții și a educației copiilor cu acces limitat la resurse educaționale prin redirecționarea celor 3,5% din impozitul tău pe venit! Puterea noastră se hrănește din efortul multora ca tine.

Depune Formularul 230 sau trimite-l prin poștă la ANAF, până la data 25 mai 2021.

Dacă dorești să-l depunem noi în numele tău, trimite-ni-l la adresa noastră de email info@yana.ro.

Dacă ești persoană fizică cu profesie liberală sau ai venituri extra-salariale, te rugăm să completezi în Declarația Unică, la secțiunea 1.6, punctul referitor la susținerea cu 3,5 % din impozit se completează astfel:

Fundația YANA,

CF 25430895,

IBAN RO79RZBR0000060011622675

Îți mulțumim!

FORMULAR 230

Obs. Formularul conține 6 pagini din care doar primele 2 se completează, ultimele două pagini conținând instrucțiunile de completare.

Acum poți decide să direcționezi către Fundația YANA cei 3,5% din impozit pentru 2 ani, bifând punctele II.2. de pe paginile 1 și 2 ale Declarației 230 (poate fi reformulat să fie mai clar?)