Ajută-ne să strângem 15.000 RON pentru a trimite 16 copii defavorizați,
alături de 4 voluntari, într-o tabără de 3 zile la mare.
Va fi cel mai frumos moment al anului pentru ei.

Cheltuielile totale estimate pentru o zi de tabără/persoană sunt de 200 RON.

Donează

Tabăra YanaTeen e o poveste despre un prag pe care copiii din centrele de zi YANA au dificultăţi să îl treacă – e vorba despre absolvirea claselor gimnaziale și trecerea către o şcoală profesională sau un liceu. Visul nostru e să-i încurajăm, să-I păstrăm lângă noi în anii tulburi ai pre-adolescenţei, să le arătăm că există pentru ei o viaţă de adolescent în care şcoala are un loc.

În tabăra YanaTeen, în timp ce se bucură de cele 3 zile de vacanţă, se întăresc legăturile între copiii de clase gimnaziale și voluntarii care au fost, la rândul lor, beneficiari ai programelor YANA. E mai uşor să vezi că educatorul are dreptate când ai în față modele vii de tineri care reușesc prin educaţie.

Natură. Educație prin distracție. Conexiune. Spirit de echipă. Creştere.

A fost super cu voi în tabără, chiar dacă e cam dificil de urcat, pentru că eu nu am mai urcat niciodată pe munte. Aș vrea să vin cu voi peste tot.

Mădălin

Despre tabăra YanaTeen

Suntem la a doua ediție a taberei și vrem ca ea să devină o tradiție. Anul trecut am văzut cât de mari pot fi beneficiile unei astfel de experienţe pentru copiii noștri, şi e singura de acest fel pentru ei.
În 2022 am fost la munte, cu 20 de adolescenţi și 5 voluntari.

Anul acesta mergem la mare.

Donează

Prima ediție

Tabăra YanaTeen 2022

În august 2022 am creat Tabăra YanaTeen.

Provenind din centrele de zi YANA, 20 de copii de gimnaziu s-au bucurat de o experiență unică. Urcușul pe muntele Hășmaș i-a energizat, i-a conectat și i-a învățat disciplina naturii: ritm, adaptare, ajutor, bucurie.
Trei dintre voluntarii taberei au fost în trecut beneficiarii centrelor de zi YANA.

Testimoniale

Mie mi-a plăcut că am fost uniți și am ajutat-o pe Ioana să ajungă cu bine unde am ajuns noi toți. Mi-ar plăcea să mai vin cu voi anul viitor, ca voluntară.

Daniela, voluntară

Mi-au plăcut mult peisajele

Denisa, voluntar, fost beneficiar, dizabilitate fizică

M-am bucurat de ciocolata de casă de la cabană. Și desertul de la masă a fost foarte gustos.

...

E prima oară în viața mea cînd merg la munte. Am urcat ca o eroină! Am avut noroc că toată lumea m-a ajutat și la mers și să îmi duc rucsacul. Mai greu mi s-a părut la coborâre, dar m-a ajutat Alexandra. Mi-a plăcut foarte mult și vreau să particip și la următoarea tabără.

Ioana, dizabililtăți motrice
Donează

Editia 2023

Beneficiari, buget, locație 

Anul acesta, ne propunem să mergem cu 16 adolescenți la mare, în Constanța, în august. Ne vom baza pe sprijinul generos al voluntarilor, care sunt foști beneficiari ai programelor YANA. În timpul acestei tabere de vară de 3 zile, vom avea parte de o mulțime de activități pline de distracție, și vom fi primiți cu căldură de o organizație care ne va oferi cazare și masă la prețuri avantajoase.

Pentru a putea organiza cu succes această tabără, avem nevoie de un buget în valoare de 15.000 de RON. Vă invităm să fiți alături de noi și să contribuiți la strângerea acestor bani.

0
zile
0
copii
0
voluntari

Cum poți ajuta?

Cu 200 lei, poți oferi o zi de tabără unui copil.

Ce înseamnă aceste cheltuieli?

  • cazarea
  • trei mese zilnice + gustări
  • materiale pentru activități zilnice

  • transport urban

  • Intrare la Delfinariu
  • produse de îngrijire și protecție solară

Doneaza
Loading...